Vacature Nanny Voorschoten 2

Kinderopvang Thuis zoekt voor een gezin in Voorschoten 2 en lieve, ervaren nanny - gastouder aan huis voor de de maandag en dinsdag 8.00 - 18.00 uur of 11.30 - 18:00 uur voor 3 kinderen (meisje 6 jaar, jongen bijna 4 jaar en meisje van 2,5 jaar).

Dit gezin organiseert de kinderopvang graag aan huis om de kinderen tijdens de opvangdagen rust en regelmaat te bieden en de schoolgaande kinderen de gelegenheid te bieden om na schooltijd thuis te kunnen spelen. Het gezin houdt er van samen dingen te doen. Gezelligheid in huis is belangrijk net als regelmatig naar buiten gaan. Communicatie is belangrijk, ouders gaan graag met de kinderen in gesprek om het hoe en waarom van dingen.

Dit gezin zoekt een opvolger voor de huidige nanny - gastouder. Iemand die ondernemend en zorgzaam is. Iemand met veel ervaring in het werken met jonge kinderen. De school van de kinderen is lopend te bereiken of met de bakfiets.

Naast de zorg voor de kinderen vinden de ouders het fijn als het avondeten wordt voorbereid. Startdatum: eind oktober 2017.

Als deze baan je aanspreekt of als je meer wilt weten, bel of mail ons even! Beschik je over een diploma waarmee je mag werken in de kinderopvang en over ruime aantoonbare ervaring in het zelfstandig werken met kinderen? Vul dan het inschrijfformulier in en upload je CV.

 

E. info@kinderopvang-thuis.nl     T. 06-23126758 (Annelies)