Vacature Nanny Voorschoten

Kinderopvang Thuis zoekt voor een gezin in Voorschoten een gezellige, pittige nanny - gastouder aan huis voor de zorg van 4 kinderen (1 jaar, bijna 5 jaar en 6 en 8 jaar oud) voor de dinsdag en donderdag van 8:00 - 18:00 uur.

Dit gezin wil door de kinderopvang aan huis te regelen meer rust in huis brengen. Fijn voor de jongste natuurlijk maar zeker ook voor de schoolgaande kinderen die dan na schooltijd een eigen invulling aan de middag kunnen geven. In dit gezin heerst een relaxte sfeer. 

De kinderen kunnen goed met elkaar overweg, er is een duidelijke structuur in de dag. Het gezin is gek op buiten en dat is te merken doordat de kinderen graag buiten spelen. Ouders vinden het belangrijk dat de kinderen opgroeien in een gezellig, warm thuis, worden gestimuleerd in hun interesses en zelfstandigheid zodat ze onbekommerd kunnen opgroeien tot wie zij zijn.

De ouders zoeken een nanny die zich thuis kan voelen in deze setting. Iemand die zich laat omschrijven met de woorden actief, ondernemend met gevoel voor wat kinderen van verschillende leeftijden nodig hebben.

Rijbewijs en eigen vervoer zijn niet noodzakelijk, er is een bakfiets aanwezig. Startdatum z.s.m. in overleg.

Als deze baan je aanspreekt of als je meer wilt weten, bel of mail ons even! Beschik je over een diploma waarmee je mag werken in de kinderopvang en over ruime aantoonbare ervaring in het zelfstandig werken met kinderen? Vul dan het inschrijfformulier in en upload je CV.

 

E. info@kinderopvang-thuis.nl     T. 06-23126758 (Annelies)