Vacature Nanny Utrecht Centrum-Oost


Kinderopvang Thuis zoekt voor een gezin in Utrecht Centrum-Oost een gastouder - nanny aan huis voor een meisje van bijna 3 jaar en haar broertje van bijna 5 jaar op de maandag, dinsdag en donderdag 8:00 - 18:00 uur. Twee of drie dagen zijn mogelijk.

De aanleiding om overstappen naar kinderopvang aan huis is de behoefte aan rust aan het einde van de dag, na schooltijd en de wens dat na schooltijd echt vrije tijd is die doorgebracht kan worden zoals de kinderen dat zelf willen invullen met vriendjes, er op uit of lekker rustig thuis.
In dit gezin zijn grenzen stellen en handhaven belangrijk maar net zo belangrijk zijn lol maken en sociale activiteiten. De ouders zoeken daarom een gastouder - nanny die zich herkent in de omschrijving: actieve (mee-)doener, iemand die kinderen kan inspireren nieuwe dingen te ontdekken. Een sportieve, gezellige nanny - gastouder die vanzelfsprekend de leiding neemt als ouders werken en ook heeft voor huiswerk-achtige taakjes.

Rijbewijs en eigen vervoer zijn niet noodzakelijk, er is een bakfiets aanwezig, school en andere activiteiten zijn allemaal in de directe omgeving. Startdatum: z.s.m., in overleg

Als deze baan je aanspreekt of als je meer wilt weten, bel of mail ons even! Beschik je over een diploma waarmee je mag werken in de kinderopvang en over ruime aantoonbare ervaring in het zelfstandig werken met kinderen? Vul dan het inschrijfformulier in en upload je CV.

E. info@kinderopvang-thuis.nl     T. 06-23126758 (Annelies)