Vacature Nanny Utrecht / Tuinwijk

Kinderopvang Thuis zoekt voor een gezin in Utrecht / Tuinwijk een nanny / gastouder aan huis voor 3 jongens (5 jaar, bijna 4 jaar en 1,5 jaar op woensdag 7:15 - 19:00 uur en een andere flexibele dag.

De opvoedstijl is duidelijk, consequent, de ouders trekken er graag op uit met de jongens naar speeltuin, fietsen (elektrische bakfiets aanwezig), de natuur in. De jongens houden van vrij spelen en zelfstandigheid. Zelf spelen wordt gestimuleerd. Energieke, enthousiaste jongens.

De ouders zoeken een gastouder die houdt van de energie van een jongensgezin, een warm persoon die stevig in haar schoenen staat. Iemand die grenzen stelt en kan handhaven, consequent is in de omgang met de jongens. Iemand die graag meedenkt in de opvoeding van de jongens.

Voorbereiden en koken van het avondeten behoort ook tot het takenpakket.

Rijbewijs en eigen vervoer zijn niet vereist. Startdatum z.s.m. in overleg.

Als deze baan je aanspreekt of als je meer wilt weten, bel of mail ons even! Beschik je over een diploma waarmee je mag werken in de kinderopvang en over ruime aantoonbare ervaring in het zelfstandig werken met kinderen? Vul dan het inschrijfformulier in en upload je CV.

E. info@kinderopvang-thuis.nl     T. 06-23126758 (Annelies)