Vacature Nanny Sassenheim

Kinderopvang Thuis zoekt voor een gezin in Sassenheim een lieve nanny - gastouder aan huis voor 3 jongens (7, bijna 5 en bijna 3 jaar oud). Opvangdagen zijn woensdag, donderdag en vrijdag 7.30 - 18.30 uur.

Dit gezin houdt van kleinschalige opvang voor de kinderen. Zij hebben jaren gastouderopvang bij de gastouder thuis gehad voor de kinderen. Nu met 3 kinderen is het handiger de kinderopvang in eigen huis te regelen. In dit gezin is sprake van een duidelijk dagritme, de jongens 'doen het goed' bij rust en regelmaat.

De ouders zoeken een opvolger voor de huidige nanny. Zij zoeken een lieve, rustige nanny met ervaring in de kinderopvang aan huis. Iemand die actief met de kinderen aan de slag gaat en diverse activiteiten weet aan te bieden (buiten maar ook knutsels e.d.). Naast de zorg voor de kinderen hebben de ouders de wens geuit dat het huis aan kant blijft wat betreft vaat en speelmateriaal van de kinderen en dat de nanny de avondmaaltijd voorbereidt en eet met de kinderen.

Als deze baan je aanspreekt of als je meer wilt weten, bel of mail ons even! Beschik je over een diploma waarmee je mag werken in de kinderopvang en over ruime aantoonbare ervaring in het zelfstandig werken met kinderen? Vul dan het inschrijfformulier in en upload je CV.

E. info@kinderopvang-thuis.nl     T. 06-23126758 (Annelies)