Vacature Nanny Den Haag

Kinderopvang Thuis zoekt een ervaren, lieve en betrokken  gastouder - nanny aan huis in Den Haag voor de opvang van schoolgaande kinderen voor minimaal 22 uur per week, extra uren tijdens schoolvakantieweken.

Dit gezin waardeert de rust en regelmaat die kinderopvang aan huis biedt voor de kinderen en voor het gezin als geheel. De opvoedstijl in dit gezin is warm, betrokken en gestructureerd volgens een duidelijk dagritme. Communicatie staat centraal in de opvoeding. Om de kinderen het hoe en waarom uit te leggen en hen steeds een stukje verder te brengen in hun ontwikkeling. De ouders zoeken een ervaren nanny met veel affiniteit met schoolgaande kinderen. Iemand die stevig in haar schoenen staat en de kinderen spelenderwijs de juiste richting wijst. Een nanny die zich herkent in de omschrijving positief, actief en ondernemend met een scherp oog voor de ontwikkeling en behoeften van schoolgaande kinderen.

Rijbewijs en eigen vervoer zijn niet noodzakelijk, wel handig. Startdatum: z.s.m. in overleg.

Als deze baan je aanspreekt of als je meer wilt weten, bel of mail ons even! Beschik je over een diploma waarmee je mag werken in de kinderopvang en over ruime aantoonbare ervaring in het zelfstandig werken met kinderen? Vul dan het inschrijfformulier in en upload je CV.

E. info@kinderopvang-thuis.nl     T. 06-23126758 (Annelies)