Vacature Nanny Amsterdam / Abcoude

Kinderopvang Thuis zoekt voor een gezin dat begin 2018 verhuist van Amsterdam naar Abcoude een lieve, zorgzame, ervaren nanny - gastouder aan huis voor de zorg van 2 kinderen (jongen 2,5 jaar en baby verwacht januari 2018). Opvangdagen maandag, dinsdag, donderdag 7.00 - 17.15 uur.

In dit gezin verloopt de dag volgens een terugkerend dagritme. De ouders vinden consequent handelen en het stellen van duidelijke grenzen belangrijk. Met deze stevige basis in de opvoeding is er natuurlijk ook genoeg ruimte voor lol maken en plezier.

De ouders zoeken een nanny met ruime ervaring in de zorg voor (jonge) kinderen. Bij voorkeur iemand die al een eigen gezin heeft of al geruime tijd heeft gewerkt als nanny bij een gezin thuis. Iemand die gevoel heeft voor de ontwikkeling van kinderen en hoe hier actief op in te spelen om hen steeds weer een stapje verder te brengen.

Rijbewijs en eigen vervoer zijn niet noodzakelijk voor het werk , misschien wel handig als je niet in Abcoude woont. Startdatum november 2017

Als deze baan je aanspreekt of als je meer wilt weten, bel of mail ons even! Beschik je over een diploma waarmee je mag werken in de kinderopvang en over ruime aantoonbare ervaring in het zelfstandig werken met kinderen? Vul dan het inschrijfformulier in en upload je CV.

 

E. info@kinderopvang-thuis.nl     T. 06-23126758 (Annelies)