Vacature Nanny Amersfoort

Kinderopvang Thuis  zoekt voor een gezin in Amersfoort een nanny – gastouder aan huis voor de opvang van vier kinderen, een meisje van 2 jaar, een meisje van bijna 4 jaar, een meisje van bijna 10 en een jongen van 12 jaar.

De twee oudste schoolgaande kinderen zijn om de week aanwezig, dus er zijn de ene week vier kinderen en de andere week twee kinderen. De opvangdagen zijn op maandag en dinsdag van 8.00-18.00.

De ouders willen voor de kinderen een aantal rustige dagen met een herkenbaar dagritme organiseren en zoeken daarvoor een nanny-leidster aan huis.

Het gezin zoekt een vrolijke, lieve, ervaren nanny – gastouder, die sterk in haar schoenen staat en goed weet te schakelen tussen de verschillende leeftijden van de kinderen. Iemand die gestructureerd en netjes werkt en grenzen kan stellen en handhaven. Iemand die de kinderen graag meeneemt naar buiten en een balans weet te vinden tussen samen bezig zijn en zelfstandig ontdekken.

Rijbewijs en auto zijn een pré. Startdatum per juni in overleg.

Als deze baan je aanspreekt of als je meer wilt weten, bel of mail ons even.

Beschik je over een diploma waarmee je mag werken in de kinderopvang en over ruime aantoonbare ervaring in het zelfstandig werken met kinderen en wil je in aanmerking komen voor deze vacature? Vul dan het inschrijfformulier in en upload je CV.

E. info@kinderopvang-thuis.nl     T. 06-29459515 (Bianca)