Vacature Nanny Alphen aan den Rijn

Kinderopvang Thuis zoekt voor een gezin in Alphen aan den Rijn een nanny - gastouder aan huis voor de verzorging en begeleiding van 3 kinderen (7, 5 en 3 jaar oud) op de donderdag(7:30 - 17:00 uur).

Het gezin werkt met 2 nanny’s / gastouders aan huis op 4 dagen in de week. Er is een duidelijk dagritme en het gezin houdt van structuur en regelmaat. Een warm, hartelijk gezin waar de kinderen centraal staan.  Binnen bepaalde grenzen kan veel maar omgangsvormen en beleefdheid onderling worden altijd in acht genomen.

De ouders zoeken een ervaren, actieve nanny die oog heeft voor de ontwikkeling van de kinderen en hier op inspeelt. Iemand die als vanzelfsprekend naast de zorg voor de kinderen, ook zorgt dat het huis aan kant blijft en ‘s avonds het avondeten is voorbereid. R

ijbewijs en eigen vervoer zijn gewenst i.v.m. bezoek van clubjes en zwemles na schooltijd. Startdatum september a.s..

Als deze baan je aanspreekt of als je meer wilt weten, bel of mail ons even! Beschik je over een diploma waarmee je mag werken in de kinderopvang en over ruime aantoonbare ervaring in het zelfstandig werken met kinderen? Vul dan het inschrijfformulier in en upload je CV.

E. info@kinderopvang-thuis.nl     T. 06-23126758 (Annelies)