Vacature Nanny Aalsmeer

Kinderopvang Thuis zoekt voor een gezin in Aalsmeer in een splinternieuwe kindvriendelijke wijk een gastouder aan huis voor de opvang van 3 jongens (tweeling van 4 jaar en hun broertje van 2,5 jaar).

Opvangdagen zijn donderdag en vrijdag. Hele dagen opvang maar alleen naschoolse opvang voor de tweeling is ook bespreekbaar. Belangrijk is dat de opvang in augustus 2018 over kan gaan in naschoolse opvang voor alle drie de jongens op woensdag, donderdag en vrijdag. Opvang in schoolvakanties kan in overleg worden geregeld.

In dit gezin loopt de opvoeding als vanzelf, er zijn geen speciale aandachtspunten. Natuurlijk is het ook in dit gezin belangrijk dat de jongens beleefd zijn, begrijpen wat de gangbare omgangsvormen zijn, en dat er duidelijke grenzen worden aangegeven. De ouders zoeken een gastouder die dit gezin voor langere tijd wil bijstaan. Iemand die stevig in haar schoenen staat. Houdt van de energie van een jongensgezin. En het leuk vindt om de jongens te begeleiden naar sportclubjes, muziek e.d.

Een rijbewijs is handig voor deze baan, eigen vervoer niet noodzakelijk. Startdatum z.s.m. of in overleg.

Als deze baan je aanspreekt of als je meer wilt weten, bel of mail ons even!

Beschik je over een diploma waarmee je mag werken in de kinderopvang en over 2 jaar aantoonbareervaring in het zelfstandig werken met kinderen? En wil je in aanmerking komen voor deze vacature?

Vul dan het inschrijfformulier in en upload je CV.

 E. info@kinderopvang-thuis.nl T. 06-23126758 (Annelies)