Beschikbare leidsters

 

Leidsters – binnenkort - beschikbaar voor nieuwe plaatsing

Chantal Den Haag - Leiden

Kinderopvang Thuis zoekt voor een enthousiaste, flexibele en ervaren nanny, 25 jaar oud, een gezellig, actief gezin in de regio Leiden - Den Haag. Chantal heeft zich gekwalificeerd voor de kinderopvang met diploma SPW3. Zij werkte aanvankelijk in een kinderdagverblijf maar heeft een paar jaren terug de overstap gemaakt naar kinderopvang aan huis. Deze vorm van kinderopvang past goed bij haar, zij is dol op haar werk en wil kinderen graag alle aandacht bieden die zij nodig hebben.

Chantal werkt op dit moment 3 dagen naar volle tevredenheid in een gezin met 4 jonge kinderen in Leiden. Zij wil dit dolgraag combineren met werkzaamheden in een gezin op de woensdag en/of vrijdag. Chantal werkt bij voorkeur hele dagen.

Zij werkt kindgericht, speelt graag mee met de kinderen, ziet de kinderen en speelt in op wat hen bezig houdt en boeit. Chantal vindt het belangrijk dat kinderen zelf de wereld kunnen ontdekken -natuurlijk binnen de grenzen van veiligheid.

Korte typering van Chantal: Een enthousiast, open, flexibel en vrolijk persoon die zich betrokken voelt bij haar werk; bij de kinderen en bij de ouders - en ook bij Kinderopvang Thuis. Zij weet door haar ruime ervaring wat er nodig is om een gezin draaiend te houden. Chantal beschikt over een rijbewijs en eigen vervoer.